Rippikuvaus

Alppiriparin 2018 rippikuvaukset ovat nyt varattavissa!

Yksityinen rippikuvaus on helppo ja nopea tapa saada kauniit ja luonnolliset kuvat muistoksi tärkeästä elämänvaiheesta. Kuvaus on rento ja mukava hetki, jossa keskitytään luonnollisuuteen. Kuvasta on mahdollista tilata paperikuvia ja kiitoskortteja. Nuori saa itse valita mistä kuvasta paperikuvat ja kiitoskortit teetetään.

Rippikuvaus Susanna Lönnrot
Rippikuva Susanna Lönnrot

Info

Kuvaus tapahtuu konfirmaatiopäivänä leirikeskuksen alueella ja kestää noin 15 minuuttia. Tarjoan kuvauksen rekvisiitaksi punaisen tai valkoisen ruusun, jonka nuori voi ottaa kuvaan halutessaan. Kuvauksen suhteen on valittavissa kolme 3 pakettia, joihin sisältyy joko paperikuvia, kiitoskortteja tai molempia. Lisäksi on mahdollista tilata lisäkuvia paketin toimituksen jälkeen. Pakettien sisällöt näet sivun alareunassa ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Rippikuva Susanna Lönnrot
Rippikuvat Susanna Lönnrot-1

Kuvauksen varaaminen

Alla olevalla lomakkeella voit varata lapsellesi yksityiskuvauksen Ryttylän kesän 2018 ripareille. Varaus on sitova ja lasku kuvauksesta lähetetään lomakkeen täytön jälkeen. Tarkempi kuvausaika sovitaan nuoren kanssa leirin aikana. 

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne! Jos jotain tulee mielene, minut saa kiinni sähköpostilla susanna.lonnrot@gmail.com tai puhelimella 044 530 0610.