Kuka susanna?

Moikka!

Olen Susanna ja valokuvaan häitä pareille, jotka haluavat rentoja ja tunnelmallisia kuvia elämänsä tärkeimmästä päivästä.

Asun ja vaikutan tällä hetkellä Helsingissä, mutta olen alun perin kotoisin Mäntästä, Pirkanmaalta. Lempisarjani on ikuisesti Gilmoren Tytöt  ja  kodin lisäksi lempipaikkani on kesämökkimme Saimaalla.

Olen erikoistunut kuvaamaan juuri häitä, koska häät on perheen juhla ja perhe on maailman tärkein asia. Intohimoni on antaa osaamiseni ja aikani käyttöösi, jotta saat konkreettiset muistot elämäsi suurimmasta päivästä ja sinulle tärkeimmistä ihmisistä.

Oikean hääkuvaajan valinnalla on suuri merkitys, koska kuvaaja on kanssanne jatkuvasti koko päivän ajan.

Siksi hienojen kuvien lisäksi haluat myös ihmisen, jonka kanssa synkkaa ja jonka kameran edessä on luottavainen olo.

MILLAISTA KANSSANI ON TYÖSKENNELLÄ?

Stressitön suunnittelu
Autan jokaisessa suunnittelun vaiheessa ja voitte tuntea painon nousevan harteiltanne, kun kuvausasioista ei tarvitse stressata yhtään.

Olen mukana valitsemassa juuri teidän näköiset potrettipaikat ja tärkeimmät kokoonpanot ryhmäkuviin. Suunnittelemme yhdessä aikataulun, jolla saamme kaikki teille tärkeimmät hetket kuvattua.
RENTO KUVAUSKOKEMUS
Tiedän, että kuvissa oleminen voi tuntua epämukavalta. Siksi huolehdin siitä, että kuvaustilanteessa kanssani on rentoa ja mukavaa. Potrettikuvauksessa ohjeistan teitä juuri sopivasti niin, että lopputuloksena on luonnolliset ja teidän näköiset kuvat.
Albumit, taulut, printit
Lähtökohtani on, että hääparini saavat kuvat siinä muodossa, kuin he lopulta haluavat niistä nauttia. Harva toivoo kuvien jäävän loppuelämäksi kovalevylle. Haluan auttaa sinua saamaan unelmiesi kuvat oikeaksi valokuvaksi asti, oli se sitten albumi, taulu tai paperikuva
Previous
Next

Mitä hääparini sanovat?

"Olimme erityisen tyytyväisiä yhteydenpitoon, siihen kuinka kivasti valokuvaaja sulautui vieraiden joukkoon, Susannan ihanaan empaattisuuteen, valokuviihin ja erityisesti valokuvien kauniiseen valoon. Koko valokuvausprosessita ei ole yhtään negatiivista sanottavaa. "

- Outi & Tomi
"Susannan kanssa on äärimmäisen helppo tehdä yhteistyötä, hän on iloinen, joustava, sydämellinen ihminen, jolle ei kuitenkaan tarvitse antaa yksityiskohtaisia ohjeita siitä miten/mitä kuvata, vaan hänelle voi antaa rauhassa vapaat kädet kuvaamiseen luottaen siihen että hyvää jälkeä tulee."

-Maija & Marko
SusannaLönnrot

Kuvaustyylini

Tyylini on luonnollinen ja rento. Vaikka kuvaan yksityiskohtia, tärkein tehtäväni häissä on ihmisten kuvaaminen.

Uskon, että teille tärkeimmiksi kuviksi muodostuvat tilannekuvat, joissa on teille kaikkein tärkeimpiä ihmisiä omana itsenään, ilman poseerausta.

Tutustu tarkemmin kuvaustyyliini portfoliossa.