Kuka susanna?

Moikka!

Olen Susanna. Valokuvaan häitä pareille, jotka haluavat rentoja ja tunnelmallisia kuvia pienen porukan hääpäivästään.

Asun ja vaikutan tällä hetkellä Helsingissä, mutta olen alun perin kotoisin Mäntästä, Pirkanmaalta. Lempisarjani on ikuisesti Gilmoren Tytöt  ja  kodin lisäksi lempipaikkani on kesämökkimme Saimaalla.

Olen erikoistunut kuvaamaan juuri pieniä häitä, koska haluan rohkaista ihmisiä järjestämään juuri omanlaiset häät ja kutsumaan vain ne oikeasti rakkaimmat ihmiset. Ei velvollisuusvieraita, kiusallisia hääleikkejä tai muutakaan, mikä ei tunnu omalta. Mukana vain tärkeimmistä tärkeimmät.

Intohimoni on antaa osaamiseni ja aikani käyttöösi, jotta saat konkreettiset muistot elämäsi suurimmasta päivästä ja sinulle tärkeimmistä ihmisistä.

Hääkuvaaja valinnalla on suuri merkitys.

Pienissä häissä valokuvaajan merkitys korostuu enitestään. Valokuvaaja on kanssanne koko päivän ajan ja osana tiivistä vierasjoukkoa.

Siksi hienojen kuvien lisäksi haluatte myös ihmisen, jonka kanssa teillä synkkaa ja jonka kameran edessä on luottavainen olo.

Stressitön suunnittelu
Autan jokaisessa suunnittelun vaiheessa ja voitte tuntea painon nousevan harteiltanne, kun kuvausasioista ei tarvitse stressata yhtään.

Olen mukana valitsemassa juuri teidän näköiset potrettipaikat ja tärkeimmät kokoonpanot ryhmäkuviin. Suunnittelemme yhdessä aikataulun, jolla saamme kaikki teille tärkeimmät hetket kuvattua.
RENTO KUVAUSKOKEMUS
Tiedän, että kuvissa oleminen voi tuntua epämukavalta. Siksi huolehdin siitä, että kuvaustilanteessa kanssani on rentoa ja mukavaa. Potrettikuvauksessa ohjeistan teitä juuri sopivasti niin, että lopputuloksena on luonnolliset ja teidän näköiset kuvat.
Albumit, taulut, printit
Lähtökohtani on, että hääparini saavat kuvat siinä muodossa, kuin he lopulta haluavat niistä nauttia. Harva toivoo kuvien jäävän loppuelämäksi kovalevylle. Haluan auttaa sinua saamaan unelmiesi kuvat oikeaksi valokuvaksi asti, oli se sitten albumi, taulu tai paperikuva
Previous
Next

Mitä hääparini sanovat?

"Olimme erityisen tyytyväisiä yhteydenpitoon, siihen kuinka kivasti valokuvaaja sulautui vieraiden joukkoon, Susannan ihanaan empaattisuuteen, valokuviihin ja erityisesti valokuvien kauniiseen valoon. Koko valokuvausprosessita ei ole yhtään negatiivista sanottavaa. "

- Outi & Tomi
"Susannan kanssa on äärimmäisen helppo tehdä yhteistyötä, hän on iloinen, joustava, sydämellinen ihminen, jolle ei kuitenkaan tarvitse antaa yksityiskohtaisia ohjeita siitä miten/mitä kuvata, vaan hänelle voi antaa rauhassa vapaat kädet kuvaamiseen luottaen siihen että hyvää jälkeä tulee."

-Maija & Marko
SusannaLönnrot

Kuvaustyylini

Tyylini on luonnollinen ja rento. Vaikka kuvaan yksityiskohtia, tärkein tehtäväni häissä on ihmisten kuvaaminen.

Uskon, että teille tärkeimmiksi kuviksi muodostuvat tilannekuvat, joissa on teille kaikkein tärkeimpiä ihmisiä omana itsenään, ilman poseerausta.

Tutustu tarkemmin kuvaustyyliini portfoliossa.